Температури до 24 градуса очаква Пловдив днес.  През следващото денонощие

...
Температури до 24 градуса очаква Пловдив днес.  През следващото денонощие
Коментари Харесай

Топло, но дъждовно време очаква Пловдив днес

Температури до 24 градуса чака Пловдив през днешния ден.  През идващото денонощие облачността над по-голямата част от Южна България ще е забележителна с валежи от дъжд, на повече места, по-интензивни и съпроводени с гръмотевици в следобедните часове. Над Северна България през нощта ще е с раздрана облачност, а преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд и там ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. След краткотрайното намаляване през нощта, денем вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°.
Прочетете още
Над планините облачността ще е забележителна с валежи от дъжд, тук-там в следобедните часове съпроводени с гръмотевици. На височина над към 2500 метра ще превалява сняг. Ще духа сдържан до мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, след обяд е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР